Общо 10 710 лева бяха събрани за деца на починали полицаи на благотворителния турнир за Купата "Свети Никола" в Бургас

10 710 лева е общата парична сума, събрана на благотворителния футболен турнир, организиран от СФК Свети Никола (Бургас) в полза на деца на починали служители в системата на МВР. Тази година се проведе 13-ото издание на турнира с подкрепата на Община Бургас. Парите ще бъдат разпределени между 17 деца на починали служители от системата на МВР, живеещи на територията на област Бургас. Сумата е набрана от таксите на участващите отбори, присъствали делегации, както и индивидуални дарения от частни лица, съобщи за БТА главният организатор Павлин Ковачев, председател на Спортния клуб Свети Никола.
Турнирът беше спечелен от отбора на полицейското управление в румънския Регион Долж, които на финала отнесоха с убедителното 5:2 футболистите-полицаи от Скопие (Република Северна Македония). Трети остана сборният отбор на полицаите от Подунавие (Сърбия) и Биелина (Босна и Херцеговина), а четвърти е отборът на Видин.
В присъствието на главния юрисконсул в ОДМВР-Бургас Ани Димчева и инспектора по превенция Цветелина Рандева, инспектор Павлин Ковачев отвори кутията за дарения и преброи събраната в нея сума.
 
Source: bta

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *