Красен Кралев показва в галерия „Нюанс“ нови 30 живописни платна

Красен Кралев – политикът, бивш спортен министър и народен представител, представя пред публика шестата си самостоятелна изложба. Тя е озаглавена „Неустоимо 6“ и се състои от 30 живописни платна. Експозицията ще бъде подредена в галерия „Нюанс“ от 25 юни до 14 юли, съобщават домакините на събитието.
Организаторите разказват, че творбите на Кралев от тази изложба ще бъдат изложени за пръв път в пространството на галерията. „Те носят запазения вече почерк на художника. Ярките багри, играта на светлината и многообразието от фигурални елементи и детайли в произведенията на Кралев докосват публиката и създават невероятно настроение, като ярко отразяват неговите емоции, темперамент и творчески търсения“, отбелязват от екипа. Платната  са представени тематично в сериите „JP Universe“, „Memento Mori – Memento Vitae“, „Irresistible“, “Vibrations“, „Gravity“, „Mystic“ и „Flowerfull“.
Красен Кралев е роден през 1967 г. във Варна. Завършва Медицинския университет в града, след това специализира глобален маркетинг и управление на политически кампании в университета на Южна Каролина (1990) и Асоциацията на националните рекламодатели на САЩ (1997). Той е експерт в областта на публичните комуникации. От 2014 до 2021 г. е министър на младежта и спорта. Първата си самостоятелна изложба Кралев представи през 2017 година.
/ВСР
Source: bta

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *