Кампанията "Спортувай с Локомотив Пловдив" продължи с посещение в пловдивско училище

Кампанията „Спортувай с Локомотив Пловдив” продължи с посещение в още едно пловдивско училище. Състезатели от футболния и баскетболния клуб на Локомотив, както и от клуба по лека атлетика зарадваха над 180 деца в ОУ „Драган Манчов“.
Представителите на футболния клуб бяха Димитър Илиев, Тодор Павлов, Петър Витанов, Милош Петрович, Бабакар Дион, Ерик Сорга, Хорхе Сегура, които бяха придружени от Димитър Палазов и Христо Златински. Освен тях, присъстваха капитанът и треньор на БК „Локомотив Пловдив“ Михаил Андреев и плеймейкърът на отбора Аврам Андреев. Клубът по лека атлетика пък беше представен от световната шампионка в скока на дължина за девойки и най-добър атлет на България за 2022 година Пламена Миткова, бронзовият европейски медалист в тройния скок Васил Русенов и треньорът им Ивайло Русенов. Спортистите раздадоха подаръци на децата, които включваха и билет за следващия домакински мач на футболния Локомотив срещу Черно Море. След официалната част учениците имаха възможност да проведат тренировка по футбол, баскетбол и лека атлетика. 
„Благодарим на всички деца и техните учители, че ни направиха част от последния си учебен ден! Очакваме Ви на стадиона, отново с усмивки по лицата и пеещи песни за любимото Локо!“, написаха от Клуба на привържениците на Локомотив (Пловдив), който е един от организаторите на кампанията. 
Source: bta

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *