АА: Представители на електронната търговия от цял свят обсъждат бъдещето на сектора в Истанбул

Световният форум за електронна търговия (Worldef) започна днес в Истанбул с участието на представители на големи фирми, експерти и учени, предаде Анадолската агенция (АА) за БТА съгласно споразумението за обмен на информация между двете агенции.
По време на тридневното събитие ще бъдат обсъдени много теми, включително бъдещето на моловете, новите тенденции в електронната търговия, блокчейн, зелена логистика и вариантите за складове от ново поколение.
Сред местните и чуждестранните акционери, участващи във форума, са китайският гигант за електронна търговия „Алибаба“, световната куриерска компания „Ю Пи Ес“ (UPS), дъщерното дружество за въздушни товари „Търкиш Карго“ (Turkish Cargo) на турския национален превозвач, турските компании „Трендиол“ (Trendyol) и „Хепсибурада“ (Hepsiburada) и турският търговец на дребно „Ел Си Уайкики“ (LC Waikiki).
По време на миналогодишния форум в Анталия се проведоха повече от 25 000 бизнес срещи, които се очаква да генерират търговски оборот от 1,5 милиарда долара.
(Това е новина от деня в Турция, избрана от Анадолската агенция (АА) за публикуване от БТА съгласно споразумението за обмен на информация и професионално сътрудничество, което предвижда всеки ден националните информационни агенции на България и Турция да си разменят директно избрана от другата агенция новина на деня от съответната страна, а другата агенция да я публикува на своя интернет сайт с изрично посочване и цитиране на партньора й като източник.)
Source: bta

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *